Tehokasta hygieniaa valon ja nanopinnoitteen yhdistelmällä

Kun hygienian taso pitää säilyttää korkealla tai tiloissa liikkuu paljon ihmisiä, tarvitaan tehokasta desinfiointia. LED Tailor Innova7ion valoratkaisujen yhdistäminen valokatalyyttiseen nanopinnoitteeseen tarjoaa runsaasti tehoa pintahygienian ylläpitoon.

Fotonidesinfiointi korkeanhygienian tiloihin

Valokatalyyttipinnoite parantaa pintahygieniaa tuhoamalla bakteereja, viruksia ja muita epäpuhtauksia. Se myös poistaa epämiellyttäviä hajuja ja puhdistaa ilmasta haitallisia yhdisteitä. Nanoksin pinnoitteet aktivoituvat sekä näkyvällä valolla että erikseen kohteeseen asennettavilla Led Tailor Innova7ion Blue is Clean ™ -sinivaloilla.

Tarvittaessa pystymme käsittelemään laajojakin alueita ripeästi. Pinnoitteemme reaktiivisen aineen on todettu tutkimusten perusteella olevan erittäin tehokas biosidi. Se on käytössä kolme kertaa klooria tehokkaampi ja samalla myös hajuton. Ratkaisumme pystyy tuhoamaan haitalliset aineet myös tilanteessa, jossa pinnalla on muita epäpuhtauksia.

Käsittely on nopea ja kustannustehokas ratkaisu kohteen hygieniatason parantamiseen. Aikaa kuluu useimmiten päivästä kahteen ja tilat voidaan ottaa käyttöön jo vuorokauden kuluttua. Käyttämämme valokatalyysipinnoite on turvallinen ja Sol-Gel -teknologian ansiosta kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu.

Pyydä tarjous

Sairaalat

Hammaslääkäriasemat

Laboratoriot

Koulut

Päiväkodit

Muut julkiset tilat

Miksi valita Nanoksi?

Täysin kotimainen yritys

100% laatutakuu työlle

5 vuoden materiaalitakuu

Pyydä tarjous

Kysy lisää