Yritysten ulkotilojennanopinnoitukset

Pidä kiinteistösi julkisivu kunnossa. Nanopinnoitus parantaa kovalla käytöllä olevien pintojen kulutuskestävyyttä ja estää lian imeytymisen rakenteisiin. Lähes kaikki Nanoksin käyttämät pinnoitteet tarjoavat suojaa myös graffiteilta.

Nanopinnoitus estää muun muassa öljyjen, saasteiden, veden ja virtsan imeytymisen alustaan. Käsittelyn ansiosta pinnat pysyvät puhtaina ja näyttävinä pidempään. Myös puhdistus helpottuu, sillä pinnoitteesta irtoavat helposti niin purukumit, jäkälä, levä kuin jää.

Nanopinnoite imeytyy erinomaisesti esimerkiksi luonnonkiven huokoiselle pinnalle luoden hyvin rasitusta ja kulutusta kestävän suojan. Pinnoite ei vaikuta alustan hengittävyyteen, sillä se ei muodosta maalimaista kalvoa.

Ulkotilojen nanopinnoitus voidaan tehdä esimerkiksi seiniin, lattioihin, katukivetykseen ja metallipinnoille. Nanoksin suoja-ainevalikoimasta löytyy räätälöity ratkaisu lähes kaikille pintamateriaaleille. Työmme on aina kokonaispalvelua, joka pitää sisällään sekä syväpuhdistuksen että nanopinnoituksen.

Pyydä tarjous

Suojaa julkisivusi graffiteilta

Nanopinnoitus tarjoaa tehokasta suojaa graffiteilta. Pinnoituksen ansiosta töhryt voidaan poistaa siivouksen yhteydessä, eikä työhön välttämättä tarvita graffitinpoistoon erikoistunutta tekijää.

Nanoksi tekee myös uhrautuvia suoja-ainekäsittelyjä. Tällöin graffitin poisto käy vielä helpommin, mutta käsittely tulee uusia puhdistuksen jälkeen.

Ehkäise öljyvauriot nanopinnoituksella

Koneista ja moottoreista valuva öljy on monien pihojen ongelma. Jos öljy pääsee imeytymään syvälle kiviainekseen, voi pihakivetys pahimmassa tapauksessa tuhoutua kokonaan. Nanopinnoitus estää haitallisten aineiden imeytymisen ja tekee puhdistamisesta helppoa.

Pihakivetyksen lisäksi pinnoitusta voi hyödyntää esimerkiksi autotalleissa ja parkkihalleissa. Nanoksin asiantuntijat etsivät aina kohteeseesi sopivan ratkaisun, jonka toteuttaminen käy nopeasti, mutta tulos kestää pitkään!

Miksi valita Nanoksi?

Täysin kotimainen yritys

100% laatutakuu työlle

5 vuoden materiaalitakuu

Pyydä tarjous

Kysy lisää